Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Nieuws

02.07.2020
Enkelgasmonitor voor kooldioxide

Deze compacte gasmonitor is voorzien van een low-energie infrarood CO2 sensor en daarmee bijzonder geschikt voor bescherming van werknemers in voedselverpakking en brouwerijen.

03.06.2020
Bijzonder veelzijdige stroomtangen

​Elektro Lijn biedt twee nieuwe stroomtangen met bijzondere functionaliteit.

23.04.2020
Sewerin EX-TEC PM 580 gasmonitor

Detectie- en meetinstrumenten van Sewerin worden wereldwijd door gastechnici gebruikt om het werk gemakkelijker en veiliger te maken. Het populaire model EX-TEC PM 4 is recentelijk vervangen door de nieuwe EX-TEC PM 580.

08.04.2020
De modulaire meetoplossing

Met de introductie van de device handgreep bieden CAPBs dé complete oplossing voor het modulaire meten. De grote collectie sens meetmodules biedt talloze mogelijkheden.

28.02.2020
MSA bij EURO-INDEX

EURO-INDEX is distributeur en geautoriseerd service centrum van diverse A-merken gasdetectie apparatuur. Aan dit aanbod is recentelijk de indrukwekkende lijn van draagbare gasdetectoren van MSA toegevoegd.

26.02.2020
Mobiele Service

Tijdens de VSK heeft het publiek voor het eerst kennis kunnen maken met onze nieuwe Mobiele Service. De prachtige ruime bestelbus is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten. Zo kunnen we op locatie meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling.