Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EURO-INDEX biedt een oplossing voor
elk meetprobleem

EURO-INDEX b.v. Nederland
EURO-INDEX b.v. is een technische handelsonderneming voor levering van meet- en regelapparatuur en componenten voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en controles aan meet- en regelapparatuur in ons moderne kalibratielaboratorium, kennisdeling door het geven van gedegen advies, cursussen, trainingen en seminars en verhuur van meetinstrumenten. EURO-INDEX b.v. is opgericht in 1973. 

Download ons bedrijfsprofiel en lees alles over onze diensten

EURO-INDEX bvba België
EURO-INDEX bvba te Zaventem België bestaat sinds 1968 en kan dankzij het grote magazijn voor opslag en goederen snel leveringen uitvoeren in de hele Benelux. EURO-INDEX b.v., met haar dochter in België, heeft circa 70 medewerkers in dienst. Naast de eigen producten vertegenwoordigt EURO-INDEX ook diverse A-merken, veelal op exclusieve basis.


De Afriso EURO-INDEX groep
EURO-INDEX b.v. en EURO-INDEX bvba maken deel uit van een groep gelieerde ondernemingen gevestigd in heel Europa. Binnen deze groep werken meer dan 1.000 mensen. De EURO-INDEX groep bestaat uit een aantal fabrieken en zelfstandige vestigingen. Alle vestigingen importeren de producten van de fabrieken binnen de groep.

In Duitsland is de holding van de EURO-INDEX groep gevestigd. De Duitse vestiging in Güglingen bestaat sinds 1869. In Duitsland bevinden zich drie fabrieken. In de fabriek in Güglingen (Afriso) wordt meet- en regelapparatuur ontwikkeld en geproduceerd. In Amorbach bevindt zich een tweede fabriek die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van manometers.

In Illmensee is een derde fabriek gevestigd (Systronik) die draagbare elektronische meetapparatuur ontwikkelt en produceert, waaronder de bekende BLAUWE LIJN. In Engeland te Crawley worden capacitieve en conductieve niveaumeetsystemen ontwikkeld en geproduceerd. In Roemenië bevindt zich ook een fabriek voor manometers.Hieronder treft u een video over ontwikkeling en productie van BLAUWE LIJN meetinstrumenten

Hieronder kunt u kijken naar een impressie van onze stand op de VSK 2024

Contact

Om ons bedrijf beter te leren kennen kunt u in het menu een keuze maken uit de vele facetten van ons bedrijf. 

U kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen, vul het formulier op de contactpagina in, mail naar info@euro-index.nl of bel ons via 010 288 8000. Wij zijn u graag van dienst.