Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Firmware BLAUWE LIJN CAPBs device

Firmware update
Indien nieuwe modellen sens modules worden geïntroduceerd of de functionaliteit van de BLAUWE LIJN CAPBs® device handgreep op andere wijze wordt geüpgraded, dan kunt u de firmware (interne software) van het toestel zelf op eenvoudige wijze vervangen door de nieuwste versie.


Update via EuroSoft live software
De updates worden uitgevoerd met de EuroSoft live software voor Windows. U kan deze software gratis downloaden en installeren op een laptop of PC. Sluit vervolgens uw CAPBs® device aan via de USB-C kabel, kies de applet "firmware update" en volg de aanwijzingen van de software.

Meer info en download - EuroSoft live software voor Windows


Bluetooth® communicatie
Met de meest actuele firmware update voor de CAPBs device handgreep wordt  Bluetooth® communicatie geactiveerd! Dit werkt met alle modellen van de CAPBs® device, ook als u deze al enige tijd geleden heeft aangeschaft.

Bluetooth® communicatie maakt het mogelijk om de meetwaarden draadloos naar een PC of laptop met Eurosoft live software te sturen en digitale meetrapportage te maken. U kan tevens gebruik maken van de gratis EuroSoft live app (Android en iOS) om met de CAPBs® device te communiceren.