Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Demonstratievideo's


Demonstratievideo Bluelyzer ST In deze video wordt door de technisch instructeur van Remeha een Calenta cv-ketel afgeregeld met de BLAUWE LIJN Bluelyzer ST rookgasmeter.


Demonstratievideo Eurolyzer STx In deze video wordt door de technisch instructeur van Remeha een Calenta cv-ketel afgeregeld met de BLAUWE LIJN Eurolyzer STx serviceanalyser.


Demonstratievideo Multilyzer STx
In deze video wordt door de technisch instructeur van Remeha een Ace cv-ketel afgeregeld met de BLAUWE LIJN Multilyzer STx serviceanalyser.


Demonstratievideo onderhoud condensafscheider
In deze video demonstreert een productspecialist van EURO-INDEX het periodiek onderhoud van de standaard condensafscheider en de condensafscheider van de BLAUWE LIJN Bluelyzer ST.


Demonstratievideo VIAG G-07 duidelijk uitgelegd
In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe u controleert of een binneninstallatie gasdicht is. Deze controle wordt uitgevoerd volgens veiligheidswerkinstructie G-07 met een BLAUWE LIJN S4601 ST ADV druk(verschil)meter.


Drukmeting en gaslekdetectie bij een cv-ketel
Instructievideo over drukmeting en gaslekdetectie bij een cv-ketel. Hier wordt na een rookgasmeting met een Bluelyzer ST gebruik gemaakt van CAPBs. Met een CAPBs PS20 wordt een drukmeting uitgevoerd, waarbij de meetwaarde wordt weergegeven via de Bluelyzer ST. Vervolgens wordt de sensor vervangen waardoor de CAPB verandert in een gaslekdetector. Als voorbeeld wordt deze verbonden met een smartphone voor weergave van de meetwaarden.


Luchthoeveelheidsmeting bij een warmtepomp installatie met de BLAUWE LIJN Eurolyzer STx
De Eurolyzer STx rookgasanalyser heeft naast rookgasanalyse meer functies beschikbaar. In deze instructievideo wordt een luchthoeveelheids- en luchtsnelheidsmeting uitgevoerd met een pitotbuis aan een warmtepomp installatie met de BLAUWE LIJN Eurolyzer STx.


Meet de kwaliteit van systeemwater
De kwaliteit van het systeemwater in een installatie is belangrijk. Met de nieuwe BLAUWE LIJN CAPBs sens WQ10 kunt u op eenvoudige en snelle wijze de zuurgraad (pH), geleidbaarheid, hardheid en hoeveelheid opgeloste vaste stoffen meten.


Kalibratieprocedure BLAUWE LIJN CAPBs WQ10In deze video laten we de kalibratieprocedure zien van de BLAUWE LIJN CAPBs WQ10. Om correcte meetwaarden te krijgen is het belangrijk om het instrument periodiek te kalibreren. De CAPBs WQ10 set wordt geleverd in een handige draagkoffer met daarin diverse kalibratievloeistoffen met bijbehorende maatbekers.


Bekijk hier al onze BLAUWE LIJN producten