Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

EURO-INDEX Academy

Meten is weten, als je weet wat je meet

Nieuwe meetinstrumenten en aanpassingen in regelgeving vereisen nieuwe kennis. Deze kennis dragen wij graag over door middel van producttrainingen, cursussen en workshops.

Online bieden we deze kennis in de vorm van whitepapers en (instructie)video's over het gebruik van meetinstrumenten.


Producttraining

Bij een training wordt het bedienen van het meetinstrument plus de eventueel (standaard) meegeleverde software toegelicht en behandeld. Op uw verzoek kan een training worden verzorgd voor vrijwel elk meetinstrument of optionele software uit ons omvangrijke leveringspakket.

Trainingen worden verzorgd bij EURO-INDEX, of kunnen desgewenst bij u op locatie gegeven worden. Dit kan klassikaal of een persoonlijke training betreffen. Onze trainingen zijn afgestemd op een maximum van 5 personen. Een grotere groep en/of maatwerk is in overleg mogelijk.


Cursussen en workshops

Cursussen en workshops dienen om de algemene vaardigheden en het kennisniveau te verbeteren van het gewenste vakgebied. Te denken valt hierbij aan onderwerpen als gastechniek, lek- of gasdetectie, elektrotechniek, etc. Deze cursussen en workshops kunnen plaatsvinden in de scholingsruimte van EURO-INDEX of een geschikte locatie bij u in de regio.


Online kennisdeling

Wij delen onze kennis met u online via demonstratie- en informatieve video's, whitepapers en een FAQ (veel gestelde vragen). Kijk hiervoor in het menu op deze pagina.


Heeft u interesse in een cursus, workshop of training?

Kijk voor cursussen en workshops in onze agenda.
Neem voor producttrainingen contact op via service@euro-index.nl, ons contactformulier of bel 010 - 2 888 000 om de mogelijkheden door te spreken.