0

EURO-INDEX ACADEMY

Meten is weten, als je weet wat je meet.

Nieuwe meetinstrumenten en aanpassingen in regelgeving vereisen nieuwe kennis. Deze kennis kunnen wij overdragen middels cursussen en trainingen aan huis of in de scholingsruimte van EURO-INDEX.

De scholingsruimte van EURO-INDEX beschikt over uitstekende faciliteiten en de modernste communicatiemiddelen.

Cursussen

Cursussen kunnen gegeven worden om de algemene vaardigheden of het kennisniveau bij te brengen van het gewenste vakgebied. Te denken valt hierbij aan cursussen in de gastechniek en gasdetectie. Trainingen kunnen gegeven worden om het werken met uw meetinstrument(en) onder de knie te krijgen.

Training

Bij een training wordt het bedienen van het meetinstrument plus de eventueel (standaard) meegeleverde software toegelicht en behandeld. Op uw verzoek kan een training worden verzorgd voor vrijwel elk meetinstrument of optionele software uit ons omvangrijke leveringspakket.

Alle cursussen en trainingen worden verzorgd bij EURO-INDEX, of kunnen desgewenst bij u op locatie gegeven worden. Klassikale cursussen of trainingen zijn ook mogelijk. Hiervoor dient u zich in te schrijven en bij voldoende inschrijvingen zal de data bekend worden gemaakt.

Het voordeel van klassikale cursussen en trainingen is het kunnen delen van praktijkervaringen en uiteraard het voordeliger uitvallen van de kosten.


Indien u interesse heeft in een cursus, producttraining of seminar, dan kunt u mailen naar service@euro-index.nl, gebruik maken van het contactformulier, of bellen met één van onze productspecialisten via 010 - 2 888 000.