Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mijn KWS

Hét webportaal en dé app die volledig inzicht geven
in onderhoud en kalibratie van uw meetinstrumenten.


Mijn KWS is geheel vernieuwd en uitgebreid!


  

KWS® onderhoud en kalibratie
Als u een instrument bij EURO-INDEX laat onderhouden en kalibreren, dan krijgt u jaarlijks een oproep voor de KWS-behandeling. Zodra u het instrument opstuurt (of langsbrengt) nemen wij deze in behandeling en zorgen voor preventief onderhoud, voor- en nakalibratie en indien nodig repareren we het toestel, zodat het weer naar behoren functioneert en u de nauwkeurigheid van de meetresultaten kan aantonen.

Certificaten en documenten
Het toestel wordt geretourneerd met diverse documenten, waaronder een Service Controle Formulier (een rapport van de uitgevoerde werkzaamheden), één of meer kalibratiecertificaten en indien het toestel een stekker heeft, een NEN3140-keuringsrapport.

Mijn KWS
Sinds 2015 bieden wij een gratis webportaal met de naam Mijn KWS. Hiermee heeft u digitaal toegang tot alle rapporten en certificaten van uw meetinstrumenten. U heeft alleen een PC, laptop, tablet of telefoon met een internetverbinding, een webbrowser en natuurlijk uw inloggegevens nodig om toegang te krijgen tot uw persoonlijke omgeving. Zo heeft u de documenten altijd ter beschikking als een klant, opdrachtgever of auditor daarom vraagt.

Iedereen die één of meer instrumenten laat onderhouden en kalibreren bij EURO-INDEX krijgt automatisch een uitnodiging voor Mijn KWS. Deze uitnodiging bevat een link waarmee u een account kan aanmaken met uw persoonlijke wachtwoord en u direct van alle voordelen van Mijn KWS gebruik kunt maken.

Toegang tot Mijn KWS
LET OP!
U heeft uitsluitend toegang tot het Mijn KWS webportaal en de app als meetinstrumenten zijn verbonden aan het emailadres in uw gegevens. Als u inlogt met een emailadres waar geen instrumenten aan zijn gelinkt, dan krijgt u geen toegang tot dit onderdeel, omdat er geen gegevens kunnen worden getoond.

Klik op het Mijn KWS pictogram bovenaan deze pagina om het webportaal te openen.

Als er geen instrumenten zijn verbonden aan het emailadres waarmee u inlogt, dan wordt het Mijn KWS pictogram niet weergegeven.

 


Wat is er nieuw?

Webportaal en app
Het nieuwe Mijn KWS webportaal biedt nieuwe vormgeving, uitgebreide functionaliteit en is nu ook op uw tablet en smartphone te installeren als app! Dit alles is natuurlijk nog steeds gratis voor onze klanten.

De Mijn KWS app is beschikbaar voor Android en iOS. U kan deze installeren via onderstaande links.

Download de app hier:

 

Overzicht van certificaten én lopende serviceorders

Naast digitale toegang tot alle documenten die verband houden met onderhoud en kalibratie van uw instrumenten krijgt u nu ook direct inzicht in de status van instrumenten die op dat moment worden behandeld! (lopende serviceorders).
Dit betekent dat als u een instrument heeft opgestuurd naar EURO-INDEX voor een KWS-behandeling, u in het webportaal direct kan zien of deze is aangekomen. Vervolgens kan u het instrument volgen tijdens de behandeling en indien gewenst een bericht ontvangen bij een statusupdate. Als het instrument klaar is krijgt u een bericht en kan u de retourzending traceren.

Mochten er bijzonderheden zijn, zoals een prijsopgave die wacht uw toestemming, of als er onverhoopt onderdelen moeten worden besteld, waardoor een reparatie langer gaat duren dan verwacht, is dit ook direct zichtbaar in Mijn KWS en ontvangt u een bericht. Wij houden u op de hoogte.

 

Berichten

U kan zelf bepalen in welke gevallen u een bericht wilt ontvangen en op welke manier dit bericht wordt verzonden. Hierbij kan u kiezen voor een e-mail, maar ook voor een SMS of een push-melding via de gratis Mijn KWS app (Android en iOS).

 

Meer voordelen

Naast inzicht in alle certificaten en de lopende serviceorders van de instrumenten van uw vestiging is het nu ook mogelijk om ook toegang te krijgen tot het instrumentenoverzicht en de kalibratiecertificaten van andere vestigingen van uw bedrijf! Dit maakt het beheer van meetinstrumenten voor bedrijven met meerdere vestigingen eenvoudig en overzichtelijk. Deze functionaliteit kunnen wij op uw verzoek voor u instellen.

De agenda-functie maakt in één oogopslag inzichtelijk wanneer instrumenten aan een KWS-behandeling toe zijn, waarmee u onderhoud en kalibratie gemakkelijk kan plannen.

Uw instrumentenoverzicht kan u op diverse manieren sorteren. Zo kan u eenvoudig zien welke instrumenten aan onderhoud en kalibratie toe zijn, maar u kan bijvoorbeeld ook zichtbaar maken welke instrumenten zijn gejusteerd en dus een voor- en nakalibratie hebben gekregen. Dit laatste is belangrijk omdat het soms nodig is om metingen en keuringen die met een gejusteerd instrument zijn verricht, opnieuw te doen.

U kan in uw persoonlijke overzicht instrumenten laten vervallen die u niet meer gebruikt, zodat deze niet meer worden opgeroepen voor een KWS-behandeling.

 


EURO-INDEX denkt ook aan het milieu

Indien de digitale oplossing nu al voor u volstaat en u geen behoefte meer heeft aan papieren documenten, dan stoppen we op uw verzoek met het verstrekken.

Vanaf 1 augustus 2024 zal EURO-INDEX in het geheel geen papieren kalibratiecertificaten en rapporten meer verstrekken.

Papierloos werken we samen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en een beter milieu.

       


Handleiding Mijn KWS

U kan met de inloggegevens van uw Mijn KWS account inloggen in uw persoonlijke omgeving in het webportaal. Met deze zelfde gegevens kan u ook inloggen in de Mijn KWS app (Android en iOS).

Hieronder wordt in enkele korte video’s de werking van de functies van het webportaal getoond.

 


Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!

Stuur een mail naar mijnkws@euro-index.nl met uw vraag en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.