Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mijn KWS

Digitale kalibratiecertificaten

Als een auditor, opdrachtgever of klant vraagt om het kalibratiecertificaat van een instrument, dan heeft u het origineel niet altijd direct voorhanden. U bewaart uw papieren certificaten waarschijnlijk bij elkaar in een archief of bij het betreffende instrument. Voor uw gemak bieden wij geheel gratis het Mijn KWS webportal waar u al uw kalibratiecertificaten kunt beheren.

Vraag een account aan  Ga naar het Mijn KWS webportal

Beschikbare documenten

  • KWS® en KWSe kalibratiecertificaten en condities
  • EUROcal® certificaten
  • SCF (Service Controle Formulieren)
  • NEN3140 certificaten

Mijn KWS is een aanvullende service voor iedereen die bij ons instrumenten laat onderhouden en kalibreren. U kunt uw kalibratiecertificaten op papier blijven ontvangen zoals u gewend bent.

Helemaal papierloos kan ook!

Indien de digitale oplossing voor u volstaat en u geen behoefte meer heeft aan papieren documenten, dan stoppen we op uw verzoek met het verzenden. Op die wijze kunnen we samen werken aan minder belasting van het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). 

Het enige dat u nodig heeft om Mijn KWS te gebruiken is een internetverbinding met onze website en uw persoonlijke inloggegevens.
Mijn KWS inloggegevens aanvragen

U kunt uw persoonlijke inloggegevens voor mijn KWS gemakkelijk aanvragen.

Vul de onderstaande velden in en klik op "Verzenden". U ontvangt binnen 1 werkdag een email met activatielink, waarmee u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken.