Mijn KWSWat is Mijn KWS?

Mijn KWS is een GRATIS service van EURO-INDEX voor iedereen die bij ons instrumenten laat onderhouden en kalibreren. Mijn KWS is het webportal waar u kalibratiecertificaten en service documenten gemakkelijk en kosteloos kunt downloaden, altijd en overal.

Beschikbare documenten

  • KWS kalibratiecertificaten en condities
  • SKF controleformulieren
  • NEN3140 certificaten

Mijn KWS is een aanvullende service. U kunt uw kalibratiecertificaten blijven ontvangen zoals u gewend bent, in een envelop bij uw behandelde meetinstrumenten.
.Liever digitaal?

Indien de digitale oplossing voor u volstaat en u geen behoefte meer heeft aan papieren documenten, dan stoppen we op uw verzoek met het verzenden. Op die wijze kunnen we samen werken aan minder belasting van het milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Het enige dat u nodig heeft om Mijn KWS te gebruiken is een internetverbinding met onze website en uw persoonlijke inloggegevens. 


Mijn KWS inloggegevens aanvragen

U kunt uw persoonlijke inloggevens voor mijn KWS gemakkelijk aanvragen.

Vul de onderstaande velden in en klik op "Verzenden".
U ontvangt binnen 1 werkdag een email met activatielink, waarmee u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken. 


  • Correspondentie e-mail voor Mijn KWS* (indien afwijkend van Firma e-mail)


  • * Dit e-mailadres wordt gebruikt voor alle correspondentie m.b.t. Mijn KWS, waaronder de activatielink en de notificaties van nieuwe documenten.

* Verplichte velden