Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Mobiele Service van EURO-INDEX

Onderhoud en kalibratie bij u voor de deur! Uw meetinstrumenten in 1 dag klaar en direct weer inzetbaar!
Naast de vaste kalibratielaboratoria in Capelle aan den IJssel en Zaventem beschikt EURO-INDEX nu ook over laboratoria op wielen met de naam “Mobiele Service”.


Interesse gewekt?

Een exacte kopie van ons uitgebreide kalibratielaboratorium is wegens de beperkte ruimte uiteraard niet mogelijk, maar we hebben het dicht kunnen benaderen. Zo zijn de wagens voorzien van volledig ingerichte werkplekken voor onze technici. Deze werkplekken zijn voorzien van alle relevante gereedschappen en diverse kalibratoren voor o.a. gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur, momentsleutels en elektrische grootheden. Hiermee kunnen onze technici uw instrumenten bij u op locatie periodiek onderhouden en kalibreren.

Klik hier voor een compleet overzicht van de kalibratiemogelijkheden


De bedrijfsprocessen van EURO-INDEX zijn al sinds 1999 NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificering geldt ook voor de Mobiele Service, zodat alle diensten met gelijkwaardige kwaliteit naar u toe kunnen komen. Wij willen geen enkele concessie doen, wat bijna altijd wel het geval is bij het kalibreren op locatie. Binnen de scope van de ISO certificering willen we niet alleen kunnen ‘kalibreren’ op locatie, maar ook ter plaatse direct al het geautoriseerde onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Dit is mogelijk gemaakt dank zij de uitgebreide faciliteiten van dit rijdende laboratorium, waaronder een klimaatinstallatie, waarmee de omgevingscondities onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties.


Er zijn maatregelen getroffen zodat er altijd ESD-veilig wordt gewerkt. Alle informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking van de technici, door een online verbinding met de server in de hoofdvestiging. Zo kunnen we op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS-behandeling, inclusief voorkalibratie, preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), justage en nakalibratie. Uiteraard wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, zodat de garantie en certificering van de instrumenten intact blijft.

Doordat de werkzaamheden op locatie kunnen worden gedaan kan veel tijd worden bespaard op logistiek. Onze onderhoudstechnici zijn VCA gecertificeerd.

Komt u in aanmerking voor deze service?

Het is uiteraard niet rendabel om voor behandeling van één meetinstrument naar de andere kant van het land te rijden. Om gebruik te maken van de Mobiele Service gelden daarom de volgende voorwaarden:

  • Uw bedrijf (of de vestiging) bevindt zich binnen 100 km van Capelle aan den IJssel.
  • U heeft minimaal 10 meetinstrumenten voor onderhoud en kalibratie

Er worden per afspraak € 185,- excl. BTW voorrijkosten in rekening gebracht.
Indien de afstand groter is dan 100 km dan wordt dit bedrag in overleg met u aangepast.
  

Is uw interesse gewekt?
Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en verstuur deze.
Wij nemen dan snel contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.