Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Gratis Bluetooth update voor de CAPBs device

18.02.2022
De device handgreep is de basis van het CAPBs® modulaire meetsysteem. Door het toestel te voorzien van een CAPBs® sens meetmodule ontstaat een volwaardig meetinstrument. Er is een groot assortiment meetmodules beschikbaar voor o.a. druk, temperatuur, CO2-meting, gaslekzoeken, etc.

De meetwaarden worden afgelezen via het display en kunnen vanaf heden ook draadloos worden gecommuniceerd via Bluetooth®. Met een smartphone of tablet met de gratis EuroSoft live app (Android en iOS) of een PC of laptop met de gratis EuroSoft live Windows software kan u de meetwaarden op afstand uitlezen, loggen en professionele meetrapporten genereren.

Ook als u de CAPBs® device al geruime tijd geleden heeft aangeschaft kan u zelf de Bluetooth®-functie activeren. Download en installeer kosteloos de nieuwste versie van de EuroSoft live Windows software. Verbindt uw CAPBs® device met de PC of laptop via de USB-kabel en volg de instructies om een firmware update uit te voeren. Na de firmware update is de Bluetooth®-functie geactiveerd en kan u deze direct gebruiken.

Meer informatie en download - EuroSoft live software

Meer info - CAPBs device

Terug naar overzicht