Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Nieuws

06.10.2021
Onze nieuwe servicebalie is open

Vanaf vandaag is onze nieuwe servicebalie officieel geopend. Bij deze balie bent u van harte welkom voor het halen & brengen van meetapparatuur voor onderhoud en kalibratie, deskundig advies, verkoop en verhuur van meetinstrumenten en productdemonstraties.

14.09.2021
BLAUWE LIJN CAPBs datalogger

CAPBs biedt een modulaire meetoplossing met twee typen handgrepen en een groot assortiment meetmodules voor talloze toepassingen. De CAPBs device handgreep kan nu naast de gewenste meetmodule tevens van de IF20 logger interfacemodule worden voorzien. Hiermee verandert het meetinstrument in een datalogger met een geheugen voor 600.000 meetwaarden.

16.07.2021
Vacuümmeter met draadloze communicatie

Handige vacuümmeter, die speciaal is ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken.

30.06.2021
Topinstrumenten voor de koeltechnische en warmtepompinstallateur

Fieldpiece heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot marktleider in de VS op het gebied van koeltechnische meetinstrumenten. Wij zijn een samenwerking aangegaan, waarbij niet alleen een breed assortiment instrumenten wordt aangeboden, maar u daarbij tevens kan beschikken over de vertrouwde dienstverlening in de vorm van KWS periodiek onderhoud en kalibratie.

03.06.2021
Stuur je meter op vakantie

Het zomerseizoen is bij uitstek de gelegenheid om uw meetinstrumenten voor onderhoud en kalibratie op te sturen. Op de dag dat het u uitkomt leveren wij uw meetinstrumenten in topconditie bij u af.

31.05.2021
EuroSoft live nu ook beschikbaar voor Windows

Gratis software voor het verwerken en visualiseren van meetresultaten en logbestanden van CAPBs meetinstrumenten met uw pc of laptop.

19.05.2021
Honeywell BW Flex gasmonitor

Honeywell BW is één van de marktleiders wereldwijd met gasdetectoren voor persoonlijke veiligheid. De meest recente innovatie van dit merk is de Flex gasmonitor. Dit toestel is veelzijdig, bijzonder compact en heeft een laag gewicht.

04.05.2021
Fluke AC/DC stroomtangen met contactloze spanningsmeting

EURO-INDEX introduceert de Fluke 377 FC en 378 FC stroomtangen met unieke FieldSense technologie voor contactloze spanningsmeting. Door de bek om een geleider te klemmen meet dit instrument niet alleen wissel- of gelijkstroom tot 1.000 A, maar tevens de spanning tot 1.000 V.