• Verwarmingstechniek

   √   Producent / importeur / distributeur van meetinstrumenten en componenten voor verwarmingstechiek, waaronder BLAUWE LIJN en Afriso
   √   Geautoriseerd Service Centrum van alle merken die wij vertegenwoordigen
   √   Onderhoud, reparatie en kalibratie
   √   Deskundig advies


   Kies de gewenste categorie:

  • Rookgasanalyse

   BLAUWE LIJN biedt verschillende rookgasanalysers voor diverse toepassingen. De Eurolyzer STx is vooral geschikt voor het afstellen van huishoudelijke cv-installaties. De Multilyzer STx, Maxilyzer NG en Maxilyzer NG Plus bieden meer functionaliteit en bevatten vaak meer sensoren, waarmee deze instrumenten toegepast kunnen worden voor inspectie en onderhoud van industriële verbrandingsinstallaties volgens SCIOS.

   Druk(verschil)meting

   EURO-INDEX kwam als eerste met een elektronische drukmeter voor cv-onderhoud. Die eerste BLAUWE LIJN drukmeters waren een geweldige stap voorwaarts ten opzichte van de u-buis manometers en schuine-buis manometers die tot dan algemeen werden toegepast. Sindsdien zijn onze handige drukmeters voortdurend verbeterd. De BLAUWE LIJN druk(verschil)meters zijn onderverdeeld in de S2600-serie en de S4600 ST-serie.

   Temperatuurmeting

   Temperatuur speelt een belangrijke rol bij vrijwel alle technische processen. Het is daardoor belangrijk om de temperatuur van relevante objecten en media in de installatie te meten of te monitoren. EURO-INDEX biedt diverse temperatuurmeters en -sondes voor een breed scala aan toepassingen. Wij adviseren u graag over de juiste instrumenten en accessoires voor uw situatie.

   CAPBs

   De BLAUWE LIJN CAPBs bieden een breed scala aan meetfuncties. De basis-handgreep en talloze verwisselbare Sens(oren) zorgen ervoor dat je met slechts één beweging elke situatie naar je hand zet. Druk(verschil), temperatuur, gas, luchtkwaliteit, etc., voor elke functie is er een geschikte Sens. De meetwaarden lees en registreert u via Bluetooth Smart op uw smartphone/tablet of op een compatibel BLAUWE LIJN meetinstrument.

  • Onderhoud en kalibratie

   EURO-INDEX beschikt over een modern service- en kalibratielaboratorium voor preventief onderhoud, reparatie en kalibratie van alle meetinstrumenten uit ons assortiment.

   We zijn een geautoriseerd service centrum van alle merken die wij vertegenwoordigen. Dit betekent dat:

   • Onze technici zijn opgeleid door de fabrikant en beschikken over de juiste kennis
   • Er gebruik wordt gemaakt van de juiste gereedschappen en software
   • Er uitsluitend originele onderdelen worden toegepast
   • De garantie en certificering van het toestel intact blijft

    

   EURO-INDEX Academy

   Wij delen graag onze kennis met u via de EURO-INDEX Academy. Deze organiseert seminars en workshops over de toepassing van meetinstrumenten en relevante regelgeving. Persoonlijke cursussen en trainingen zijn ook mogelijk. Daarnaast bieden we een brede selectie white papers en instructievideo's.

  • image