Vacature Servicemedewerker Technische Dienst (40 uur)

 

Functiebeschrijving

Vacature EURO-INDEX

Elke dag vertrouwen onze klanten hun meetinstrumenten aan ons toe voor onderhoud, kalibratie en (indien nodig) voor reparatie. Hiervoor beschikt EURO-INDEX over een modern kalibratielaboratorium en een team van technici die goed zijn opgeleid voor deze werkzaamheden. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste servicemedewerker.

Deze veelzijdige baan bestaat primair uit de volgende werkzaamheden:

  • Controle van meetapparatuur op juiste werking
  • Uitvoeren van preventief onderhoud
  • Uitvoeren van reparaties
  • Technisch ondersteunen van klanten en collega’s
  • Kalibratie van meetinstrumenten


Je wordt intern opgeleid door ervaren collega’s en fabrikanten. De werkzaamheden verricht je binnen een team op je eigen werkplek in het laboratorium. Indien je ambitie verder gaat is er de mogelijkheid om door te groeien binnen onze dynamische organisatie.

Wie ben jij?

Vacature EURO-INDEX

Je werkt graag met je handen en hebt affiniteit met techniek. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je werkt nauwkeurig en resultaatgericht. Optimale klanttevredenheid is ons doel en dit laat je op een enthousiaste manier zien aan onze klanten en je collega’s. Je vindt het fijn om met een klant telefonisch een technisch probleem op te lossen.

Spreekt deze vacature je aan, dan bieden wij een uitdagende en veelzijdige technische functie binnen een leuk team collega’s in een groeiende organisatie. Wij bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

   Download hier een beschrijving van deze vacature

Solliciteren

Voor meer informatie over deze vacature en de functie-inhoud kun je contact opnemen met de heer A. de Bruin, Technische Dienst manager, te bereiken via 010 – 2 888 000.

De sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en cv, ontvangen we graag:

Per mail: pz@euro-index.nl

Of per post: EURO-INDEX b.v.
T.a.v. de heer De Bruin
Postbus 700
2900 AS Capelle aan den IJssel