Contactgegevens* Verplichte velden

Sewerin SeCorr C 200
Vergroot afbeelding
X

Sewerin SeCorr C 200Sewerin SeCorr C 200
Move your mouse over image or click to enlarge

Sewerin SeCorr C 200

Bestelnr: KR20-10002

Snelle en accurate waterlekdetectie door middel van correlatie. Door de automatische filters wordt een nauwkeurig resultaat verkregen en de locatie van het lek gemakkelijk gevonden.

Lees meerLess

Kenmerken

 • Nauwkeurige waterlekdetectie met correlatiemethode
 • Automatische analyse van signalen en toepassing van filters
 • Draadloze datacommunicatie
 • Compact en lichtgewicht
 • Stof- en waterdicht (IP67)
 • 5,7” kleuren touchscreen
 • Krachtige Li-Ion accu
Meer kenmerken
Beschrijving
Het principe van correlatie
Door gelijktijdige meting van de vibraties van een waterlek bij twee punten in een leiding (bijvoorbeeld kranen), kan de afstand van beide punten tot het lek worden berekend. Zeer gevoelige microfoons registreren het “geluid” op de punten.  Twee draadloze zenders zenden de signalen naar een ontvanger: de correlator. Deze correlator bepaald het tijdsverschil tussen de signalen en berekent aan de hand van de lengte, diameter en materiaal van de leiding de exacte afstand van het lek tot beide meetpunten.
 
De correlatiemethode verschilt van de conventionele methode van akoestische waterlekdetectie. In plaats van het systematisch testen bij kranen en fittingen en vervolgens lokaliseren van het lek met grondmicrofoons, wordt een gelijktijdige meting gedaan bij 2 punten en een berekening uitgevoerd. Bij akoestische waterlekdetectie worden de signalen door de gebruiker beluisterd en geëvalueerd. Het succes van deze detectiemethode is in grote mate afhankelijk van het menselijk gehoor en de ervaring van de gebruiker. De correlatie-methode geeft duidelijke meetwaarden en wordt nauwelijks beïnvloed door externe factoren.
 
De SeCorr C 200
De Sewerin SeCorr C 200 is een hoogwaardige, draagbare correlator, waarmee ondergrondse waterlekken snel, nauwkeurig en op betrouwbare wijze kunnen worden gevonden. De geavanceerde firmware van de SeCorr C 200 voert de metingen vrijwel geheel automatisch uit. Zodra de gegevens van de leiding zijn ingevoerd en de meting wordt gestart worden alle stappen uitgevoerd zonder tussenkomst van de gebruiker. De gemeten signalen worden voortdurend geanalyseerd, waarbij de ideale filteropties worden toegepast. Indien gewenst kunnen de filters ook handmatig worden ingesteld.
 
De Secorr C 200 beschikt over beschermingsklasse IP67 en is daarmee geschikt voor gebruik in vrijwel alle condities. Vuil, stof en vocht hebben geen invloed op de functionaliteit. Een krachtige Li-Ion accu zorgt ervoor dat het toestel een hele dag zonder onderbrekingen kan worden toegepast. Een groot kleuren touchscreen geeft alle informatie en meetresultaten op een overzichtelijk manier weer.
 
Een complete meetset bestaat minimaal uit de SeCorr C 200 ontvanger/correlator, Twee RT 200 zenders en twee UM 200 microfoons. Daarnaast zijn nog diverse accessoires verkrijgbaar, zoals een handige draagriemenset, een stevige draagkoffer voor alle onderdelen, een netadapter/acculader, een hydrofoon-set, etc.
 
Onze specialisten adviseren u graag over de beste samenstelling van het set voor uw toepassingen, waarna u indien gewenst een offerte op maat ontvangt.

 

Kenmerken
 • Nauwkeurige waterlekdetectie met correlatiemethode
 • Automatische analyse van signalen en toepassing van filters
 • Draadloze datacommunicatie
 • Compact en lichtgewicht
 • Stof- en waterdicht (IP67)
 • 5,7” kleuren touchscreen
 • Krachtige Li-Ion accu
Downloads
Euroinfo

EURO-INDEX is Geautoriseerd Service Centre van Sewerin: Download hier het certificaat.

Prijs op aanvraag

Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan