• EURO-INDEX is exclusief importeur van Sewerin in Nederland en België. Naast levering van het gehele productenpakket van Sewerin zorgt EURO-INDEX b.v. tevens voor service, onderhoud en kalibratie van alle producten van deze fabrikant.

  • image
  • image
  • image
  • image
  • EURO-INDEX b.v. is als enige in de Benelux een Geautoriseerd Service Centrum van Sewerin. Dit houdt in dat onderhoud en reparaties worden verricht door geautoriseerd personeel dat is opgeleid door de fabrikant. Dit personeel beschikt over alle kennis, gereedschap en software die nodig is voor deze werkzaamheden. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen en indien EURO-INDEX uw Sewerin instrument onderhoudt, repareert of kalibreert blijft uw garantie en de ATEX certificatie van het instrument intact.

      Download hier het certificaat.

  • image
  • BELANGRIJK!
   Indien het instrument bij de fabrikant is behandeld voor (periodiek) onderhoud, dan wordt het toestel voorzien van een zwart label, waarop is aangegeven wanneer het instrument opnieuw onderhoud nodig heeft.

   Indien het instrument is onderhouden bij een Geautoriseerd Service Centrum, dan wordt het toestel voorzien van een geel label.

   Indien uw instrument na onderhoud niet is voorzien van één van bovengenoemde labels, dan is het toestel niet bij een geautoriseerd service centrum behandeld, hetgeen gevolgen heeft voor de garantie, ATEX certificatie en kalibratie.

   Indien een Sewerin meetinstrument wordt onderhouden en/of gekalibreerd door een niet-erkend servicebedrijf kan dit grote gevolgen hebben. De garantie op het instrument vervalt direct en certificering, zoals ATEX, is niet langer geldig. Doordat het niet-erkende servicebedrijf niet beschikt over de juiste kalibratieprocedures, -middelen en software bestaat het risico dat het instrument foutief wordt afgesteld en niet langer betrouwbare meetwaarden produceert. Indien het bijvoorbeeld een meetinstrument betreft dat wordt gebuikt voor persoonlijke veiligheid, waaronder LEL-meting (brandbare en explosieve gassen), dan levert dit een onaanvaardbaar veiligheidsrisico op.

   Een overzicht van alle internationale servicepartners vindt u hier.

  • image
  • Op onze website vindt u alle producten van Sewerin, met uitgebreide uitleg en specificaties. Mocht u behoefte hebben aan additionele informatie of een advies op maat, neem dan contact op met onze productspecialisten via 010 - 2 888 000, mail naar verkoop@euro-index.nl, of vul onderstaand contactformulier in.

   Contactformulier

   * Verplichte velden