Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Primeur: Mobiele Service met ISO 9001 certificering

05.08.2020
Naast de vaste kalibratielaboratoria in Capelle aan den IJssel en Zaventem beschikt EURO-INDEX nu ook over een laboratorium op wielen met de naam “Mobiele Service”.

De bedrijfsprocessen van EURO-INDEX zijn al sinds 1999 NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd. Recent is aan deze certificering ook de Mobiele Service toegevoegd zodat alle diensten nu ook, met gelijkwaardige kwaliteit, naar u toe kunnen komen. Wij wilden geen enkele concessie doen, wat bijna altijd wel het geval is bij het kalibreren op locatie. Binnen de scope van de ISO certificering willen wij niet alleen kunnen ‘kalibreren’ op locatie, maar ook ter plaatse direct al het geautoriseerde onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Dit is mogelijk gemaakt dank zij de uitgebreide faciliteiten van dit rijdende laboratorium. Hieronder ook een klimaatinstallatie, waarmee de omgevingscondities onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties.

Er zijn maatregelen getroffen zodat er altijd ESD-veilig wordt gewerkt. Alle informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking van de technici, door een online verbinding met de server in de hoofdvestiging. Zo kan EURO-INDEX op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS-behandeling, inclusief voorkalibratie, preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), justage en nakalibratie. Uiteraard wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen, zodat de garantie en certificering van de instrumenten intact blijft.

   Klik hier voor meer informatie over onze Mobiele Service

   Klik hier voor meer informatie over onze certificeringen

Terug naar overzicht