Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Gratis app voor meetrapportage

22.01.2021
Met EuroSoft connect kan u na een meting met een BLAUWE LIJN® meetinstrument gemakkelijk een digitaal meetrapport genereren en versturen. De app is gratis beschikbaar voor smartphones en tablets met Android en iOS besturingssystemen. 

Via Bluetooth Smart wordt draadloos contact gemaakt met een geschikt BLAUWE LIJN® meetinstrument, waarbij de actuele meetwaarden en berekende waarden live kunnen worden uitgelezen. Het is ook mogelijk om meetwaarden gedurende een periode te loggen. 

De meetwaarden kunnen als getallen, als een grafiek of in beide vormen worden weergegeven en opgenomen in een meetrapport. U kan uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo en contactgegevens invoeren, zodat deze worden weergegeven in elk rapport. Hierbij kan ook de naam van de technicus of servicemonteur worden opgenomen en zelfs een digitale handtekening van deze persoon. Alle relevante informatie voor een meting kan worden ingevoerd in de app, waaronder klant- en locatiegegevens, aanvullende opmerkingen en zelfs foto’s of andere afbeeldingen. Indien gewenst kan u uw cliënt laten tekenen op het touchscreen van uw smartphone of tablet. Deze handtekening verschijnt ook op het meetrapport, net zoals de handtekening van de technicus. Met de deelfunctie in de app kan u het meetrapport gemakkelijk delen via e-mail, WhatsApp of social media, zoals Facebook en LinkedIn.

Klik hier voor meer informatie

Terug naar overzicht