Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Vacuümmeter met draadloze communicatie

16.07.2021
EURO-INDEX introduceert met de Fieldpiece MG44 een handige vacuümmeter, die speciaal is ontwikkeld om het vacumeren van airconditioning, koelinstallaties en warmtepompen efficiënt en eenvoudig te maken.

Het compacte instrument is voorzien van een koppelstuk met een hoek van 45 graden, waarmee het gemakkelijk kan worden aangesloten op servicepoorten in krappe ruimtes, zonder gebruik van slangen. Zowel de actuele onderdruk als de snelheid van het vacuümtrekken kan direct worden afgelezen op het verlichte display. U kan op eenvoudige wijze een grenswaarde instellen, zodat u wordt gewaarschuwd met visuele en akoestische signalen als het gewenste vacuüm is bereikt. 

De MG44 beschikt ook over Job Link. Dit is een draadloos communicatiesysteem, waarmee Fieldpiece instrumenten verbinding kunnen maken met een smartphone of tablet met de Job Link app. U kan meetwaarden van diverse Fieldpiece instrumenten op een afstand tot ruim 100 meter gelijktijdig aflezen en een digitaal meetrapport maken. Via hetzelfde communicatiesysteem kunnen  de meetwaarden ook centraal worden afgelezen op een Fieldpiece digitale manifold. Uiteraard kan u ook bij EURO-INDEX terecht voor periodiek onderhoud en kalibratie van dit instrument.

Klik hier voor meer informatie over de Fieldpiece MG44Terug naar overzicht