Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

EuroSoft live nu ook beschikbaar voor Windows

31.05.2021
Gratis software voor het verwerken en visualiseren van meetresultaten en logbestanden van CAPBs® meetinstrumenten met uw pc of laptop.

Met de EuroSoft live software kunt u meetwaarden van de CAPBs® module handgreep via Bluetooth® naar een Windows pc verzenden. Firmware updates van de CAPBs® device handgreep kunnen ook worden uitgevoerd met de EuroSoft live software.


CAPBs® module handgreep
De EuroSoft live software is gratis verkrijgbaar voor een pc of laptop met Windows 10 of hoger. Als u met deze software via Bluetooth® contact maakt met een CAPBs® module handgreep worden de meetwaarden en menu’s weergegeven zoals op een BLAUWE LIJN® meetinstrument, inclusief de bediening. U kunt de actuele meetwaarde(n) uitlezen, evenals de maximaal en minimaal gemeten waarde en deze presenteren in een meetrapport. Het is ook mogelijk om meetwaarden gedurende een periode te loggen met een instelbaar interval. Deze meetwaarden kan u zowel numeriek als grafisch weergeven. Bij bepaalde sens meetmodules zijn aanvullende meetprogramma’s mogelijk, zoals een lekhoeveelheidsmeting (druk) of een meetfunctie voor legionellapreventie (temperatuur). Heeft uw laptop of pc geen Bluetooth®, dan is er optioneel een Bluetooth dongel verkrijgbaar.

Firmware updates voor de CAPBs® device handgreep
Indien nieuwe modellen sens modules worden geïntroduceerd of de functionaliteit van de CAPBs® device handgreep op andere wijze wordt geüpgraded, dan kunt u de firmware (interne software) van het toestel zelf op eenvoudige wijze vervangen door de nieuwste versie.

Download hiervoor de firmware update software en installeer deze op een Windows 10 pc. U sluit vervolgens de CAPBs® device aan op de pc met een USB-C kabel op de interfacemodule en volgt de instructies van de firmware update software op. De updates kunnen ook worden uitgevoerd met de EuroSoft live software.

Download hier EuroSoft live 2.7.1

Klik hier voor meer informatie over EuroSoft live software voor WindowsEuroSoft live app
Er is naast de software ook een gratis app beschikbaar. Met de EuroSoft live app kunnen meetwaarden via QR-code of Bluetooth® naar iOS- en Android smartphones of -tablets worden verzonden.

Terug naar overzicht