Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
0

Corona (COVID-19) update

01.04.2021
EURO-INDEX is open en alle werkzaamheden gaan door. Uiteraard hebben we wel maatregelen genomen om risico’s beperkt te houden.

Onze meetinstrumenten en diensten zijn belangrijk, juist in deze tijd. Wij doen ons uiterste best om te zorgen dat de juiste meetinstrumenten beschikbaar blijven, zodat u uw metingen kunt blijven uitvoeren.

Wat betekenen de maatregelen voor u?
Wij vragen u om uw vragen telefonisch of per mail te stellen en uw meetinstrumenten op te sturen voor onderhoud en kalibratie. Het is ook mogelijk om uw meetinstrumenten te brengen of af te halen bij onze servicebalie. Het is op dit moment helaas niet mogelijk om persoonlijk technisch advies te krijgen aan de servicebalie. Dit kan uiteraard wel telefonisch of via het Online spreekuur.

Online spreekuur
De huidige omstandigheden kunnen het lastig maken om mensen uit te nodigen bij uw bedrijf. Als u behoefte heeft aan een 1 op 1 gesprek met een specialist dan kan dat ook digitaal door middel van videobellen met Microsoft Teams of Skype.

Maak een afspraak

De situatie kan uiteraard veranderen op basis van nieuwe beslissingen vanuit de regering. Dit zullen we zo snel mogelijk aan u doorgeven.

Wij vragen uw begrip en hopen dat u in goede gezondheid blijft.

Terug naar overzicht