Wist u dat u zelf kunt bepalen welke meetfuncties zichtbaar zijn in het display van de Eurolyzer STx? U kunt ook de volgorde en eenheden van de meetwaarden in het display aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen. Met de nieuwste firmware (gratis te downloaden) is het zelfs mogelijk om meetwaarden van CAPBs gelijktijdig met rookgasmeetwaarden weer te geven.

Persoonlijk menu met meetfuncties
Een Eurolyzer STx is een bijzonder veelzijdige rookgasanalyzer met diverse handige meetfuncties, zoals meting van CO in de omgeving of een drukvaltest. U kunt zelf bepalen welke meetfuncties in beeld komen door gebruik te maken van de Favorieten-functie. Zo hoeft u niet ver te scrollen om een veelgebruikte meetfunctie te starten.

Aanpassen volgorde en eenheden van meetwaarden
De Eurolyzer STx biedt ook de mogelijkheid tot het aanpassen van de volgorde van de meetwaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rookgasmenu met weergave van de waarden van CO2 en O2 in Vol.% en CO in ppm. U kunt tevens de eenheden bepalen (bijvoorbeeld Pa, hPa, mbar, bar, etc. voor weergave van drukverschil).

Voor het instellen van uw persoonlijke volgorde gebruikt u de gratis EuroSoft mobile software voor Windows. Hiermee stelt u uw persoonlijke weergave samen en installeert deze vervolgens op uw Eurolyzer STx met een Bluetooth Smart dongel of een MicroSD-kaart. Een handleiding voor deze procedure vindt u hier.

Meetwaarde CAPB in rookgasmenu
Maakt u gebruik van een CAPB in combinatie met uw Eurolyzer STx? Met de nieuwste firmware (gratis te downloaden) is het mogelijk om meetwaarden van CAPBs gelijktijdig met rookgasmeetwaarden weer te geven. Hierdoor hoeft u niet te schakelen tussen meetfuncties.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via ons serviceformulier of bel 010 – 2 888 000.