MVO

EURO-INDEX is zich bewust van haar invloed op de omgeving en heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Wij willen graag (met u) een actieve bijdrage leveren aan een beter milieu! Dit doen wij op diverse manieren:

 

Minder papierverbruik

Digitale kalibratiecertificaten met Mijn KWS

Door gebruik te maken van ons speciale webportal Mijn KWS, krijgt u gratis toegang tot uw digitale kalibratiecertificaten. U kunt alle relevante documenten altijd inzien en downloaden. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

U kunt zich gemakkelijk opgeven voor een gratis account door het formulier in te vullen. Hierbij kunt u direct aangeven of u nog papieren certificaten wilt blijven ontvangen.

Digitaal factureren
EURO-INDEX b.v. verzendt uw facturen bij voorkeur  digitaal.  Dit is efficiënt, biedt minder kans op fouten, een snelle verwerking en is natuurlijk milieuvriendelijk. Indien u dit op prijs stelt, klik dan op deze link en vul het formulier in.

Digitaal versturen van orderbevestigingen
Indien u een verkoopbestelling heeft geplaatst bij EURO-INDEX dan ontvangt u uw orderbevestiging digitaal. Hiermee hebben wij ons papierverbruik aanzienlijk weten te reduceren.

Digitale oproepbrieven
Indien wij over een emailadres beschikken ontvangt u de oproep voor een KWS-behandeling van uw meetinstrument van ons digitaal.

Digitale nieuwsbrief
Wij brengen onze klanten op de hoogte van acties, nieuwe instrumenten en technieken, aanpassingen in regelgeving en andere relevante informatie via onze digitale nieuwsbrief. 

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Klik op deze link en vul het formulier in

Minder papier bij interne bedrijfsprocessen
EURO-INDEX streeft ernaar om de hoeveelheid papier bij interne bedrijfsprocessen voortdurend te reduceren.

 

Vermindering CO2-uitstoot

Certificaat CO2-neutrale postbezorgingCO2 footprint
EURO-INDEX b.v. brengt elk jaar haar CO2 footprint in kaart, waarbij de totale CO2 uitstoot wordt berekend over alle bedrijfsprocessen. Uiteraard wordt ernaar gestreefd deze footprint elk jaar te reduceren.

Klik hier om de huidige CO2 footprint van EURO-INDEX b.v. in te zien.

CO2 neutrale postbezorging
Ondanks onze inspanningen om zoveel mogelijk digitaal te communiceren, blijft er een zekere hoeveelheid papieren post over. EURO-INDEX b.v. zorgt ervoor dat deze post CO2 neutraal bij u wordt bezorgd.

 

Duurzame initiatieven

Wist u dat:

  • EURO-INDEX ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen gebruikt bij het onderhoud van uw instrumenten?
  • ECO-sensoren van de BLAUWE LIJN rookgasanalysers loodvrij zijn?
  • Wij verantwoord recyclen via RTA (Recycling Technologische Apparatuur)?
  • Wij sinds 2017 100% groene stroom uit windenergie gebruiken?
  • Wij uiterste zorg te besteden aan uw bestelling, waardoor vervoerders minder kilometers hoeven te maken door retourzendingen?
  • Wij onze actiekrant laten drukken op FSC gecertificeerd papier, en deze CO2-neutraal versturen in suikerriet folie?

 

Nationaal bedrijfsfitness Plan

EURO-INDEX neemt deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van EURO-INDEX de mogelijkheid biedt om met aanzienlijk financieel voordeel een fitnesscentrum te bezoeken. Hiermee blijven de medewerkers van EURO-INDEX gezond en vitaal.

 

Sponsoring en goede doelen

EURO-INDEX sponsort diverse lokale sportverenigingen en steunt ook de hartstichting, de dierenambulance en de Clean 2 Antarctica expeditie.

 

   

 

c2a