Contactgegevens* Verplichte velden

Megger DLRO10HD
Vergroot afbeelding
X

Megger DLRO10HDMegger DLRO10HD
Move your mouse over image or click to enlarge

Megger DLRO10HD

Bestelnr: 070511
Testinstrument voor meting van lage weerstandswaarden met een teststroom tot 10 A. De behuizing is IP65 (spuitwaterdicht) met gesloten deksel en IP54 (regenwaterdicht) met open deksel. Lees meerLess
Beschrijving

Laagohmige metingen worden onder andere toegepast voor het testen van contactweerstand van schakelaars, relais en connectors, alsmede voor het testen van lasverbindingen en andere mechanische verbindingen.

De Megger DLRO10HD is een instrument voor laagohmige metingen met 10 A teststroom. Dit instrument verenigt uitstekende meetprestaties met een hoge gebruiksvriendelijkheid en een zeer stevige, stabiele behuizing. HD in de productnaam staat voor Heavy Duty, hetgeen betekent dat het instrument gebruikt kan worden in zware werkomstandigheden met stof en vocht. De Megger DLRO10HD heeft beschermingsklasse IP65 (spuitwaterdicht) met gesloten deksel en IP54 (regenwaterdicht) bij gebruik met open deksel. Het toestel gebruikt als voeding een netaansluiting en een ruim bemeten interne accu. Ook tijdens het laden van deze accu kan het instrument probleemloos worden gebruikt.

Inbegrepen accessoires:
Meetsnoerenset, accessoiretas en handleiding.

Downloads
Euroinfo

Indien u meer wilt weten over de toepassing van een lageweerstandstest verwijzen we u naar de whitepaper ‘A guide to low resistance testing’ (Engelstalig).

   Klik hier om de whitepaper te downloaden als PDF-bestand

€ 3.155,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan

Aanbevolen accessoires