Contactgegevens* Verplichte velden

Outlet
Ion Science Corvus
Vergroot afbeelding
X

Ion Science CorvusIon Science Corvus
Move your mouse over image or click to enlarge

Ion Science Corvus

Stationaire, draadloze VOC-monitor voor Indoor Air Quality toepassing.

[Demonstratiemodel, lichte gebruikssporen]

Lees meerLess
Beschrijving
Dit compacte toestel bevat sensoren voor vluchtige organische componenten, temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid. De Corvus maakt gebruik van high sense technologie voor het detecteren van vluchtige organische stoffen (VOC’s), waarmee zelfs meting op ppb-niveau mogelijk is.
 
De Corvus IAQ-monitor detecteert continu en logt een breed scala aan VOC’s, waaronder benzeen, tetrachloorethyleen en styreen. Het waarschuwt werknemers of bewoners bij aanwezigheid van deze gevaarlijke gassen. Het instrument verzamelt meetgegevens voor een gedetailleerde analyse en geeft een betrouwbaar beeld van de actuele situatie.
 
De Ion Science Corvus beschikt over intelligente interactieve mapping software, Die de trends toont van de meetgegevens uit diverse ruimten. Er kunnen tot 20 instrumenten worden gelinkt via de interactieve mapping software. Omdat de communicatie draadloos geschiedt is de noodzaak voor frequente bezoeken en controles ter plaatse niet meer aanwezig. Dit bespaart tijd en geld.

De Corvus IAQ-monitor is voorzien van Ion Science PID-sensortechnologie, onafhankelijk benoemd als best presterende op de markt met betrekking tot snelheid, nauwkeurigheid en vochtbestendige werking. Het unieke anti-vervuiling systeem en de gepatenteerde Fence elektrode technologie maken een langere werking in een omgeving met extreme omstandigheden mogelijk. Hierdoor krijgt u nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

De Ion Science Corvus detecteert meerdere gassen, waaronder benzeen, ethylbenzeen, styreen, tetrachloorethyleen, trimethlybenzeen, tolueen en xyleen.

Toepassing
  • Indoor Air Quality
  • Evaluatie van processen
  • Emmissie niveau’s van gebouwen.

Inbegrepen accessoires

5 V, 3 A voeding en handleiding
Downloads
Slechts enkele stuks verkrijgbaar OP=OP
OP
=
OP

€ 715,-

outletprijs

i.p.v. € 1.274,-

Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan