Contactgegevens* Verplichte velden

Fluke 437-II
Vergroot afbeelding
X

Fluke 437-IIFluke 437-II
Move your mouse over image or click to enlarge

Fluke 437-II

Bestelnr: 076433
De Fluke 437, serie II Power Quality- en energieanalyzer biedt alle functies voor beoordeling van netvoedingskwaliteit en energiekostenberekening. Dit toestel is in staat metingen te verrichten tot 400 Hz en is daarmee toepasbaar bij vliegtuigen, onderzeeërs en andere transportmiddelen. Lees meerLess
Beschrijving
Door de vermogensfrequentie te verhogen naar 400 Hz kunnen transformatoren en motoren veel kleiner en lichter zijn dan bij 50 of 60 Hz. Dit voordeel wordt veelvuldig toegepast in vliegtuigen, onderzeeërs, ruimtevaartuigen en overige militaire apparatuur. Model 437-II is in staat de netvoedingskwaliteit van deze systemen te bepalen.

 • Met de PowerWave-functie registreert u snel RMS-waarden en kunt u elke golfvorm bekijken en zo vaststellen hoe de spannings-, stroom- en frequentiewaarden op elkaar inwerken.
 • De Power Inverter Efficiency-functie meet zowel AC-vermogen als DC-vermogen, ingaand en uitgaand, om de efficiëntie van uw omvormers te bewaken.
 • Net als de overige modellen uit de 430-serie II is de 437-II uitgerust met een energieverliescalculator, die de financiële gevolgen van energieverspilling door een slechte netvoedingskwaliteit berekent zodat u energiekosten kunt besparen.

Uitgebreide mogelijkheden voor gegevensanalyse
Met de analyzers van de Fluke 430-serie II kunt u de metingen op drie manieren analyseren. Cursors en zoomtools kunnen 'live' gebruikt worden tijdens het meten, of ‘offline’ met opgeslagen meetgegevens. Bovendien kunnen de opgeslagen meetgegevens met behulp van de meegeleverde software naar een pc worden gestuurd, voor een aangepaste analyse en voor het maken van rapporten.
Meetgegevens kunnen ook naar een gebruikelijk spreadsheetprogramma worden geëxporteerd. Sla honderden meetgegevenssets en schermafbeeldingen op voor gebruik in rapporten (afhankelijk van de geheugencapaciteit).
 
Gebruiksvriendelijk
Voorgeprogrammeerde instellingen en gebruiksvriendelijke schermen maken het testen van de netvoedingskwaliteit zo eenvoudig als u van Fluke mag verwachten. Het kleurenscherm met hoge resolutie wordt om de 200 ms bijgewerkt en geeft golfvormen en bedradingschema's weer, kleurgecodeerd volgens de industriële normen. Handige bedradingschema's op het scherm voor alle vaak gebruikte driefasige en eenfasige configuraties leiden u door de aansluitingen.
 

Inbegrepen accessoires
 • BC430-netvoedingsadapter
 • Internationale stekkeradapterset
 • BP290 (Li-ion-batterijset met enkele capaciteit) 28 Wh (7 uur of langer)
 • TL430 set meetsnoeren en krokodillenklemmen
 • WC100 kleurcoderingsklemmen en stickers in de landstaal
 • i430flex-TF II, 24 inch (61 cm) lang, 4 stroomtangen
 • SD-kaart van 8 GB
 • PowerLog op cd (inclusief gebruikershandleidingen in PDF-formaat)
 • USB-kabel A-B mini
 • C437-II draagkoffer met wieltjes


Optioneel accessoire


Met de optionele GPS430-II is precieze tijdsaanduiding van gegevens mogelijk. Wanneer meerdere instrumenten gelijktijdig gegevens registreren, zorgt de GPS430-II voor de synchronisatie van de interne klokken van die instrumenten, zodat de gegevens eenvoudig met elkaar kunnen worden vergeleken en met elkaar in verband kunnen worden gebracht.

Downloads
Euroinfo

Producttraining
EURO-INDEX organiseert individuele producttrainingen voor dit instrument. U neemt de werking van het toestel door met een productspecialist, waarbij ook zaken aan bod komen die niet in de handleiding staan. U kunt vragen stellen over toepassing van het instrument in uw unieke werksituatie. Eventueel bijpassende software komt hierbij ook aan bod. 

€ 8.559,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan

Aanbevolen accessoires