Contactgegevens* Verplichte velden

Fluke 424D
Vergroot afbeelding
X

Fluke 424DFluke 424D
Move your mouse over image or click to enlarge

Fluke 424D

Bestelnr: 076419
Laserafstandsmeter tot 100 m met kantelsensor en kompas Lees meerLess
Beschrijving
De Fluke 424D is een compacte laserafstandmeter die beschikt over de meest geavanceerde  lasertechnologie. Het instrument is spatwater- en stofdicht (IP54) en daarmee geschikt voor metingen onder ongunstige omstandigheden. Het toestel is gemakkelijk te bedienen en af te lezen door het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting. Doordat het instrument beschikt over een automatische uitschakelfunctie wordt de gebruiksduur van de batterij verlengd.
 
Voor het verrichten van metingen over grote afstand is het mogelijk om de Fluke 424D te bevestigen op een statief. De laatste 20 metingen worden opgeslagen, zodat u snel de uitslagen van voorgaande metingen kunt oproepen.
 
De Fluke 424D beschikt over slimme functies waarmee ingewikkelde calculaties u uit handen worden genomen. Voorbeelden van deze calculaties zijn berekeningen van oppervlakte, volume, het optellen en aftrekken van meetwaarden en zelfs pythagoras-berekeningen. Met een pythagoras-berekening kunt u met twee meetwaarden een derde berekenen, zoals de hoogte van een gebouw.
 
Het toestel beschikt over een kantelsensor, waarmee u metingen kunt verrichten op moeilijk bereikbare plaatsen en een kompas die de meetrichting weergeeft. Het toestel corrigeert automatisch de eindstukken wanneer er wordt gemeten vanaf een rand of hoek.
 
Inbegrepen accessoires:
  • Twee AAA-baterijen
  • Gebruikershandleiding op cd
  • Beknopte handleiding
  • Vinyl draagtas
  • Polsbandje
Downloads
€ 389,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan