Contactgegevens* Verplichte velden

Elektro Lijn XL400-serie
Vergroot afbeelding
X

Elektro Lijn XL400-serieElektro Lijn XL400-serie
Move your mouse over image or click to enlarge

Elektro Lijn XL400-serie

De Elektro Lijn XL400-serie bestaat uit vier dataloggers voor het registreren van stroom of spanning voor power quality doeleinden.

Lees meerLess
Beschrijving

Elk model bestaat uit een stevige, compacte behuizing, die gemakkelijk op een willekeurige plaats kan worden bevestigd met het bijgeleverde klittenband. De behuizing is stof- en spuitwaterdicht, waarmee deze dataloggers in industriële omstandigheden kunnen worden toegepast. De batterijvoeding maakt continu gebruik gedurende minstens zes maanden mogelijk. Zelfs als de batterijen leeg raken gaan de reeds vastgelegde meetresultaten niet verloren.

Door toepassing van het True RMS-meetprincipe worden ook niet-sinusvormige signalen nauwkeurig gemeten. De XL400-serie is voorzien van een RS-232-uitgang en TOPVIEW software voor transport, opslag en analyse van de meetresultaten op een PC. Deze software wordt tevens gebruikt voor het programmeren van het tijdsinterval van de datalogger. De XL400-serie kan handmatig worden geactiveerd met de start/stop toets.

Model XL421 is voorzien van een flexibele stroomtang voor True RMS stroommeting tot 2.500 A. Dit instrument wordt bijvoorbeeld toegepast voor het vastleggen van het energieverbruik van een installatie of het nominale vermogen van een transformator.
Model XL422 is gelijk aan model XL421, maar met drie flexibele stroomtangen in plaats van één. Daarmee is dit instrument geschikt voor metingen aan driefasensystemen. Door de flexibiliteit en grote doorsnede van de stroomtangen zijn deze geschikt voor metingen aan zeer grote kabels of geleiders.

Model XL423 is een True RMS spanningsdatalogger met een meetbereik tot 600 V AC. Dit instrument kan bijvoorbeeld worden toegepast voor het vastleggen van de netspanning. Waar model XL423 slechts aan één fase metingen kan verrichten, is model XL424 geschikt voor gelijktijdige metingen aan drie fasen. Met dit instrument kan bijvoorbeeld de balans van een driefasensysteem in kaart worden gebracht. Deze dataloggers zijn voorzien van lange meetsnoeren en stevige krokodillenklemmen.

Kenmerken

  XL421 XL422 XL423 XL424
Grootheid Stroom Stroom Spanning Spanning
Meetbereik 2.500 A AC 2.500 A AC 600 V AC 600 V AC
Aantal fasen 1 3 1 3
Meetsonde Flex. stroomtang Flex. stroomtang Krokodillen klemmen Krokodillen klemmen
Meetprincipe True RMS True RMS True RMS True RMS
Communicatie RS232 RS232 RS232 RS232
Beschermingsklasse IP65 IP65 IP65 IP65
Handmatige inschakeling
Inclusief TOPVIEW software
LED batterij-indicator
Instelbare interval
Minimale gebruiksduur batterij 6 maanden 6 maanden 6 maanden 6 maanden

 

Inbegrepen accessoires
Zelfklevend klittenband, TOPVIEW software, RS232 seriële kabel, draagtas, batterijen en handleiding.

Downloads
€ 574,- vanaf
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan