Contactgegevens* Verplichte velden

DPM TT570-serie
Vergroot afbeelding
X

DPM TT570-serieDPM TT570-serie
Move your mouse over image or click to enlarge

DPM TT570-serie

De DMP TT570-serie bestaat uit 13 typen micromanometers, voor het meten van kleine drukverschillen. De meeste modellen zijn tevens geschikt voor meting van luchtsnelheid en in een aantal gevallen ook luchthoeveelheid, indien gebruikt in combinatie met een pitotbuis.

Lees meerLess
Beschrijving

De modellen zijn compact, gemakkelijk te bedienen en voorzien van een robuuste behuizing. De resolutie van meetwaarde is afhankelijk van het gekozen model. Elk model is naar keuze leverbaar met batterijvoeding of een accu met lader.

Een aantal modellen beschikt over een intern geheugen voor 2.500 meetwaarden en een RS232-interface, waarmee de meetresultaten naar een PC kunnen worden getransporteerd. De meetwaarden kunnen met de hand worden opgeslagen of automatisch met een door de gebruiker ingesteld tijdsinterval.

Het is tevens mogelijk de meetresultaten direct uit te printen op een optionele thermische printer. Een uniek systeem zorgt elke minuut voor automatische nulstelling, waardoor drift te verwaarlozen is. De nulstelling geschiedt zonder dat de meting onderbroken hoeft te worden.

Inbegrepen accessoires
Zachte draagtas, rubberen beschermholster met magneten, draagriemenset, twee 3 meter meetslangen (Ø 2 mm), 2-6 mm adapter (vier stuks) en Nederlandstalige handleiding.

Downloads
€ 1.819,- vanaf
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan