Contactgegevens* Verplichte velden

BLAUWE LIJN Sikkelsonde
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN SikkelsondeBLAUWE LIJN Sikkelsonde
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN Sikkelsonde

Bestelnr: 911262

Indien de aanvoer van verbrandingslucht en de afvoer van rookgassen uit concentrische buizen bestaat, is een lek in de rookgasafvoer moeilijk vast te stellen. De sikkelsonde biedt uitkomst.

Lees meerLess
Beschrijving
De binnenste buis voert rookgassen af, arm aan zuurstof en vaak rijk aan koolmonoxide. De buitenste buis voert verse verbrandingslucht aan van buiten. Als de binnenste buis lek is ten opzichte van de buitenste, zal de verbrandingslucht vervuilen. Er is namelijk een kleine overdruk in de binnenste buis. Dit verschijnsel kan het rendement van de CV-installatie beïnvloeden en mogelijk een slechte verbranding veroorzaken met hoge CO-concentraties als gevolg.

Met de sikkelsonde in combinatie met uw serviceanalyser kan een meting worden verricht in de buitenste buis. Indien een verhoogde concentratie koolmonoxide of een verlaagde concentratie zuurstof wordt waargenomen, is er sprake van een lek.
 
De rubberen conus zorgt voor een lekdichte meting. De sonde bestaat uit een geperforeerde slang, zodat een goed gemiddelde wordt verkregen. Lengte monsternameslang: 1,85 meter.
€ 100,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan