Contactgegevens* Verplichte velden

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 barBLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar

Bestelnr: 069680

De BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar is een accessoirepakket voor alle BLAUWE LIJN druk(verschil)meters en serviceanalysers met drukmeting.

Lees meerLess
Beschrijving

De Afpersset tot 1 bar kan tevens worden toegepast bij BLAUWE LIJN serviceanalysers, die voorzien zijn van een druk(verschil)meter.

In de set treft u alles aan wat u nodig heeft om met een drukmeter een lekdichtheidsbeproeving uit te voeren, of de luchtdruk(verschil)schakelaar af te stellen.

De drukadapter is voorzien van een dubbele borging, waarmee het onderdeel op efficiënte en veilige wijze door de gebruiker op de druk(verschil)meter kan worden gemonteerd. De drukadapter is voorzien van een aansluiting waarop zowel vitrylslang als een D8.3 aansluiting van een drukgever (compressor) kan worden aangesloten.

Inbegrepen accessoires
Kleine draagkoffer (met schuimvulling voor uw drukmeter), drukadapter met kraan, snelkoppeling en afsluiter, inbussleuteltje voor montage van de drukadapter, 1,5 meter vitrylslang, kunststof T-stuk Ø 8 mm, conische afpersstop groot met 1 meter PU-slang en snelkoppeling, conische afpersstop klein met 1 meter PU-slang en snelkoppeling, universele Ø 3 tot Ø 9 mm insteeknippel voor snelkoppeling, blaasbalg met ventielen en Nederlandstalige handleiding.

Downloads
€ 169,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan

Aanbevolen accessoires