Contactgegevens* Verplichte velden

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar zonder koffer
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar zonder kofferBLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar zonder koffer
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar zonder koffer

Bestelnr: DP0180

De BLAUWE LIJN Afpersset tot 1 bar zonder koffer is een accessoirepakket voor de BLAUWE LIJN Eurolyzer STx met drukmeting.

Lees meerLess
Beschrijving

Deze set is gelijk aan de Afpersset tot 1 bar, met als verschil dat de koffer niet wordt meegeleverd. Hiermee kan deze set worden toegevoegd aan een Eurolyzer STx serviceanalyser met drukmeting, waarbij de componenten gemakkelijk in de draagkoffer van het instrument passen.

In de set treft u alles aan wat u nodig heeft om een lekdichtheidsbeproeving uit te voeren, of de luchtdruk(verschil)schakelaar af te stellen.

De drukadapter is voorzien van een dubbele borging, waarmee het onderdeel op efficiënte en veilige wijze door de gebruiker op het instrument kan worden gemonteerd. De drukadapter is voorzien van een aansluiting waarop zowel vitrylslang als een D8.3 aansluiting van een drukgever (compressor) kan worden aangesloten.

Inbegrepen accessoires
Drukadapter met kraan + snelkoppeling en afsluiter, inbussleuteltje voor montage van de drukadapter, 1,5 meter vitrylslang, kunststof T-stuk Ø 8 mm, conische afpersstop groot met 1 meter PU-slang en snelkoppeling, conische afpersstop klein met 1 meter PU-slang en snelkoppeling, universele Ø 3 tot Ø 9 mm insteeknippel voor snelkoppeling, blaasbalg met ventielen en Nederlandstalige handleiding.

€ 147,- verkoopprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan

Aanbevolen accessoires