Contactgegevens* Verplichte velden

Verhuur
BLAUWE LIJN Afperskoffer dienstleidingen (verhuur)
Vergroot afbeelding
X

BLAUWE LIJN Afperskoffer dienstleidingen (verhuur)BLAUWE LIJN Afperskoffer dienstleidingen (verhuur)
Move your mouse over image or click to enlarge

BLAUWE LIJN Afperskoffer dienstleidingen (verhuur)

Bestelnr: 974303
Accessoire-set voor VIAG toepassingen. Lees meerLess
Beschrijving
De Afperskoffer dienstleidingen is een accessoire-set voor toepassing in combinatie met een S4600 ST-serie drukmeter bij sterkte- en dichtheidsbeproeving van LD- en HD-gasleidingen.
 
De koffer en deksel kunnen met een slot worden vastgezet, zodat de meting (datalogging) niet kan worden onderbroken en de meetopstelling tegen diefstal kan worden beveiligd.
 
De koffer biedt plaats aan de drukmeter, de kranenset en enige afpersstoppen en slangen. De drukaansluitingen bevinden zich aan de buitenzijde van de koffer, zodat deze in gesloten toestand kan worden toegepast. Op 1 drukaansluiting wordt een afpersstop bevestigd. Op de andere kan op eenvoudige wijze een drukgever worden aangesloten om de leiding onder druk te zetten (compressor niet inbegrepen). Zodra de leiding op druk is kan de kraan worden gesloten met een kwartslag en vervolgens een drukmeting of drukdalingsproef worden uitgevoerd.
 
Afhankelijk van de gekozen werkwijze kan het meetrapport vervolgens opgeslagen worden in het geheugen of via Bluetooth® Smart worden verzonden naar een tablet/smartphone (EuroSoft mobile App voor Android en iOS gratis verkrijgbaar) of laptop/pc (EuroSoft mobile software gratis verkrijgbaar).
 
De Afperskoffer dienstleidingen wordt standaard geleverd met twee conische afpersstoppen. Er zijn diverse andere maten en typen afpersstoppen optioneel verkrijgbaar.
 
Inbegrepen accessoires
Kunststof koffer, kranenset, conische afpersstop ½” – ¾” met PU-slang en 8 mm koppeling, conische afpersstop ¾” – 1¼” met PU-slang en 8 mm koppeling, 1 m vitrylslang met 8 mm koppelingen.
 
Duur Totale huurprijs
1 week €     29,-
2 weken €    52,20
3 weken €    69,60
4 weken €    81,20
5 weken €    92,80
 
 
Downloads
Verhuurprijs per week
Verhuur
€ 29,- verhuurprijs
Alle prijzen zijn netto, per stuk, excl. BTW. Wijzigingen voorbehouden.

Vragen, advies of telefonisch bestellen?

Onze deskundige verkoopadviseurs helpen u graag op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Onze technische dienst kunt u op werkdagen al
vanaf 7:00 uur bereiken

Bel: 010 - 2 888 000

Vraag een offerte aan voor dit product

Groot aantal nodig van dit product? Vraag offerte aan